Las Vegas

Få städer är så mytomspunna som Las Vegas. Denna nöjesmetropol lämnar knappast någon oberörd men det är långt ifrån alla som uppskattar staden.

De flesta svenskar som besöker Las Vegas gör det i samband med en resa till Kalifornien eller för att gå på en mässa eller konferens. Det är dock mindre vanligt att man enbart åker till Las Vegas för att koppla av och upptäcka diverse sevärdheter. Faktum är att själva staden egentligen inte har några sevärdheter om man bortser från de enorma kasinon som ligger längst med huvudgatan The Strip. Dessa enorma komplex är i och för sig sevärdheter i sig även om deras kulturella värde är begränsat.

Oavsett varför du besöker Las Vegas är det bra att kolla upp vad man bör se och göra under en vistelse i staden. Las Vegas är faktiskt en riktigt stor stad och tar man den för vad den är går det alldeles utmärkt att ha en fantastiskt roligt vistelse i denna stad som är helt unik.

Tips kring Las Vegas

Vill du få ett par snabba tips kring saker att se och göra i Las Vegas rekommenderar vi ett besök till http://hotellasvegas.se/se-gora/. Där finner du guider kring sevärdheter i Las Vegas samt tips på olika utflykter om du känner för att upptäcka stadens omgivning.